Pokud tě překvapilo, proč právě já píši o Zdeňku Pohlreichovi a jakou souvislost má jeho osoba se vzděláváním, tak mě to vlastně dost těší. Ráda bych totiž představila tohoto charizmatického českého šéfkuchaře a gastronoma tak, jak ho příliš neznáme. Jako manažera, který stojí v čele několika restaurací. Jako lídra, který dokáže vést svůj tým ke stabilně skvělým výsledkům. Jako profesionála, který rád předává své zkušenosti. A konečně jako člověka, který se rozhodl pozvednout českou gastronomii a upozornit na důležitost kvality jídla a kulturu stolování nás Čechů.
Zdeněk Pohlreich totiž přijal naše pozvání jako přednášející na 7. ročník mezinárodní Konference firemního vzdělávání jazz-com a rád se s námi podělí o své zkušenosti z oblasti vedení a motivace týmu a jistě přidá pár receptů na to, jak vybudovat stálý a profesionální kolektiv nebo jak zajistit pro své zaměstnance nadstandardní podmínky.
Společně plánujeme vystoupení pana Pohlreicha ve formě rozhovoru. Těšíme se tedy na otázky z publika, které přijímáme již nyní.
Potkáme se na Hluboké
Přijeď 17. května 2019 na Hlubokou na Konferenci firemního vzdělávání a získej tak odpovědi na otázky, jak můžeš motivovat své kolegy, členy svého týmu i zaměstnance celé firmy, a jak se s tímto úkolem vypořádat i v aktuálně napjaté situaci na pracovním trhu.
Vystoupení Zdeňka Pohlreicha odráží v praxi přednášku Václava Nováka “Abych firmu zhodnotil, potřebuji příběh” a stejně tak je v úzké návaznosti na úvodní vystoupení Martina Jana Stránského, primáře neurologie na Yale University, který se zabývá motivací a schopností lidí vzdělávat se v současné společnosti silně ovlivněné moderními technologiemi.
Více informací se postupně dozvíte na našich webových stránkách, Facebooku a samozřejmě prostřednictvím našeho newsletteru, kde průběžně uveřejňujeme informace o připravovaném ročníku i jednotlivých účinkujících.
Setkejte se s těmi nejlepšími na konferenci Trendy firemního vzdělávání ve třetím tisíciletí 17. května 2019 v Parkhotelu v Hluboké nad Vltavou.
Zdeněk Pohlreich,
český šéfkuchař, gastronom a moderátor. V gastronomickém světě má své pevné místo více jak 35 let, u laické veřejnosti se nejvíce proslavil díky pořadu Ano, šéfe!
V roce 1989 emigroval nejprve do Nizozemí a poté do Austrálie, kde strávil celkem 3 roky. V restauraci La Guillotine v Adelaide působil jako šéfkuchař. Po návratu do České republiky postupně pracoval na stejné pozici v Praze v hotelu Renaissance, Villa Voyta, Radisson SAS nebo Marriott. V současnosti provozuje restaurace Café Imperial , Divinis a poslední dva roky i Next Door by Imperial v Praze.
Učil na Střední škole gastronomické a hotelové (SŠGH) v Praze, má vlastní produkční agenturu a nakladatelství. Jeho kurzy vaření patří k nejpopulárnějším a nejoblíbenějším. Setkání s charizmatickým Zdeňkem patří k velkým zážitkům, ať už jste profesionální kuchař nebo jen amatérský nadšenec.
Zásadní pravidlo Zdeňka Pohlreicha zní:
“Vezmi co nejkvalitnější suroviny a udělej s nimi co nejméně”.